Barabás Richárd
Megosztás
2019.3.5. |

A Párbeszéd írásbeli kérdést intéz a kormányhoz és közérdekű adatigénylést a Magyar Postához, hogy megtudják, mennyibe kerültek a miniszterelnök legutóbbi, a lakosságnak kiküldött tájékoztató levelei, illetve azok kézbesítésére hány munkaórát kellett fordítani.

    A párt szóvivője keddi, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy kabinet megint a Magyar Postát használja ahhoz a "kormányfői üzenetnek álcázott" propagandához, amivel "megpróbálja megmérgezni" a magyarokat. A levelek kiküldésével a kabinet "gyakorlatilag veszélyezteti a posta működőképességét", például azt is veszélybe sodorja, hogy időben kiszállítsák a nyugdíjakat - fogalmazott Barabás Richárd.
    A politikus egy másik témában feltett kérdésre válaszolva azt mondta, nem tartja rongálásnak, hogy ellenzéki képviselők hétfőn több kormányzati plakátot is átfestettek. Az ellenzék akciója, amelyben lefestettek "néhány hazug plakátot", nagyságrendileg nem összemérhető azzal a kárral, amit a kabinet okoz nap, mint nap - jelentette ki Barabás Richárd.

 

MTI