Jávor Benedek
Megosztás
2019.5.22. |

Május 26-án európai parlamenti választás lesz.

Jávor Benedek = MSZP-Párbeszéd X

Az egyetlen közös ellenzéki lista!

 

Tudtad?
Hogy nemzetközi felmérések és statisztikák alapján Jávor Benedek az Európai Parlament legaktívabb, legtöbbet dolgozó magyar ellenzéki képviselője.

Tudtad?
Hogy Jávor Benedek pert nyert az Orbán-kormány és a Paks2 építésével megbízott orosz Roszatom ellen, emiatt került a nyilvánosság elé az eddig titkolt paksi szerződés.

 

Tudtad?
Hogy Szél Bernadett, az LMP egykori miniszterelnök-jelöltje, jelenlegi független képviselő szerint azoknak, akiknek fontos a zöld ügy képviselete, azoknak nem az LMP, hanem Jávor Benedek, tehát az MSZP-Párbeszéd lista a jó választás!

 

Tudtad?
Hogy Jávor Benedek volt az, aki európai szakértőkkel közösen kidolgozta a "Zöld Magyarország Energia Útitervet" ezzel bebizonyítva, hogy a zöld energia itthon is ki tudja váltani a veszélyes és drága atomenergiát.

 

Tudtad?
Hogy Jávor Benedek leplezte le Orbán vejének milliárdos csalását. A Párbeszéd EP-képviselőjének a bejelentése nyomán az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) arra a következtetésre jutott, hogy Tiborcz Istvánék bűnszervezetben lopták el a magyar és uniós adófizetők pénzét.

 

Tudtad?
Hogy Jávor Benedek harcolta ki, hogy az Európai Unió költségvetéséből több millió eurót fordítsanak a hazugságokat leleplező tényfeltáró, oknyomozó újságírás támogatására.

 

És azt tudtad?
Jávor Benedek harcolta ki, hogy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság nyilvánosságra hozza az egyik Magyarországon is elterjedt gyomirtó szer, a glifozát, rákkeltő hatásairól szóló vizsgálatokat.


Lébecolók és ígérgetők helyett Jávor Benedeket küldjük újra Brüsszelbe!

Szavazzunk az egyetlen közös ellenzéki listára, szavazzunk az MSZP-Párbeszéd szövetségre!

Szavazzuk be újra Jávor Benedeket az Európai Parlamentbe, hogy tovább dolgozhasson értünk!

 

Május 26.

Jávor Benedek = MSZP-Párbeszéd X